SALES COORDINATOR TIL CUSTOMER SUPPORT (2024)

SALES COORDINATOR TIL CUSTOMER SUPPORT
Brænder du for at hjælpe kolleger, har godt humør, sans for detaljer og vil gøre en forskel? Så er du måske den, vi søger hos Proxy.

Copenhagen area Created: 06/08/2024
Applications will be screened regularly.

SALES COORDINATOR TIL CUSTOMER SUPPORT (1)

Om Proxy:

Proxy er en af de førende legetøjsdistributører i Norden, og vi repræsenterer populære brands som Funko, Pokémon, Goo Jit Zu, Match Attax og Gurli Gris. Vores fokus på strategi og dedikation har resulteret i betydelig vækst, og vi står nu over for spændende muligheder og udfordringer, der kræver flere kompetente hænder og hoveder til at sikre fortsat succes og udvikling for vores forretning. Proxy er en del af Character Group, som er børsnoteret på London Stock Exchange.
Vores virksomhed, PROXY A/S, blev etableret i 2011 og er en af de førende brand- og trenddistributører inden for legetøj til detailhandelen i Norden. Med vores Skandinaviske hovedkontor centralt placeret ved Kongens Nytorv i København, udgør vi et passioneret og dynamisk team på 30 medarbejdere.

Om stillingen:

Som Sales Coordinator spiller du en central rolle i samarbejdet med vores Key Account Managers og nøglekunder i Danmark. Din opgave er at koordinere salgsordrer med vores tredjepartslager, sikre nøjagtige vareoprettelser og prislister. I rollen vil du agere bindeled mellem vores salgsteam og vores kunder, samt have tæt dialog med vores tredjepartslager i Sverige. Du vil i stilling indgå i et team af total 3 medarbejdere, og refererer direkte til vores COO.

Stillingen er ledig til tiltrædelse 01. November 2024.

Arbejdsopgaver:

Oprettelse af salgsordrer til vores kunder i Navision: Du vil være ansvarlig for at oprette salgsordrer i vores ERP-system, Navision, hvilket kræver præcision og opmærksomhed på detaljer. Dette inkluderer at sikre, at alle nødvendige oplysninger er korrekte og ajourførte, så vores kunder modtager deres bestillinger uden forsinkelser.

Bogføring af salgsordrer: Din rolle indebærer også at bogføre salgsordrer, hvilket sikrer, at alle transaktioner er korrekt registreret i vores system. Dette er afgørende for at opretholde nøjagtige regnskaber og for at kunne følge op på salg og lagerbeholdning.

Daglig dialog med vores tredjepartslager: Du vil have en tæt og daglig kommunikation med vores tredjepartslager i Sverige. Dette indebærer at koordinere forsendelser, håndtere eventuelle lagerrelaterede spørgsmål og sikre, at logistikken fungerer problemfrit.

Support af vores salgskollegaer og kunder: Du vil supportere vores salgsteam ved at håndtere administrative opgaver, besvare forespørgsler og assistere med at løse problemer. Derudover vil du yde kundeservice ved at besvare spørgsmål fra kunder og sikre, at de får den bedst mulige oplevelse.

Besvarelse af indgående telefonopkald: Du vil være ansvarlig for at besvare indgående opkald, hvilket kan omfatte alt fra kundeserviceforespørgsler til interne kommunikationer. Din evne til at kommunikere klart og effektivt vil være afgørende for at opretholde en høj servicekvalitet.

Vi forventer:

At du har et stort overblik: Du skal kunne se helheden i komplekse situationer og sikre, at alle detaljer falder på plads. Dette kræver en evne til at planlægge og prioritere opgaver effektivt.

At du er serviceminded: Din tilgang skal være præget af en vilje til at hjælpe andre og yde en fremragende service, både internt over for kollegaer og eksternt over for kunder.

At du er nysgerrig og initiativrig: Vi søger en person, der aktivt søger at forbedre processer og finde innovative løsninger. Din nysgerrighed og dit initiativ vil bidrage til kontinuerlig forbedring i vores arbejdsmetoder.

At du er struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag: Du skal kunne organisere dit arbejde på en effektiv måde og håndtere flere opgaver samtidigt, uden at miste fokus eller kvalitet.

At du behersker engelsk i tale og skrift: Da vi opererer i et internationalt miljø, er det vigtigt, at du kan kommunikere flydende på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

At du er engageret og har stor ansvarsfølelse for dit job: Vi forventer, at du tager ejerskab over dine opgaver og stræber efter at levere resultater af høj kvalitet.

At du mestrer Office-pakken og gerne Navision: Du skal have stærke IT-færdigheder, især inden for Microsoft Office-pakken, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Navision, da dette vil være en central del af dit daglige arbejde.

Kvalifikationer:

Vi søger en kvalificeret kandidat med en baggrund inden for salgskoordinering eller lignende, der besidder stærke organisatoriske færdigheder. Du bør have erfaring med kundeservice og varehåndtering. Kommunikationsevner er afgørende, da du vil arbejde tæt sammen med både interne teams og eksterne kunder. Evnen til at være løsningsorienteret og have en let tilgang til ad hoc-opgaver vil være en værdifuld tilføjelse til holdet.

Vi lægger vægt på stærke IT-færdigheder, herunder beherskelse af Excel, Word og gerne Navision, da disse værktøjer er essentielle for at udføre arbejdet effektivt. Ydermere forventer vi, at du kommunikerer flydende på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, for at kunne navigere problemfrit i vores internationale arbejdsmiljø.

Hvad tilbyder Proxy:

Vi tilbyder dig en inspirerende og dynamisk arbejdsdag, hvor du får ansvar for selvstændige opgaver. Som en voksende virksomhed giver vi dig mulighed for at arbejde med korte beslu*tningsveje og skabe et arbejdsmiljø, hvor trivsel og en uformel atmosfære er i centrum. Du vil samarbejde med dedikerede og erfarne kollegaer, der sammen deler en passion for legetøjsbranchen.

Foruden dette vil du nyde godt af vores morgenmad og frokostordning, der er med til at sikre en god start på dagen og styrke fællesskabet på arbejdspladsen. Vi værner om vores medarbejderes velbefindende og stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor dit potentiale kan udfolde sig i en inspirerende og støttende atmosfære.

Lyder dette som den rigtige stilling for dig? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

Proxy A/S – Serious about toys

SALES COORDINATOR TIL CUSTOMER SUPPORT (2024)
Top Articles
NPS Incident Reports - Independence National Historical Park
New 83'' x 14' Telescopic Dump Trailer TARP Kit & RAMPS and MORE! - trailers - by dealer - vehicle automotive sale -...
Walgreens Boots Alliance, Inc. (WBA) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance
Skylar Vox Bra Size
How Much Does Dr Pol Charge To Deliver A Calf
PontiacMadeDDG family: mother, father and siblings
27 Places With The Absolute Best Pizza In NYC
Skip The Games Norfolk Virginia
Chastity Brainwash
United Dual Complete Providers
Fairy Liquid Near Me
Current Time In Maryland
Charter Spectrum Store
Jellyfin Ps5
Welcome to GradeBook
Wgu Academy Phone Number
Dwc Qme Database
67-72 Chevy Truck Parts Craigslist
Baldur's Gate 3: Should You Obey Vlaakith?
Deshuesadero El Pulpo
Craigslist Lake Charles
Anonib Oviedo
Craigslist Dubuque Iowa Pets
City Of Durham Recycling Schedule
Villano Antillano Desnuda
Ou Football Brainiacs
4.231 Rounded To The Nearest Hundred
2021 Tesla Model 3 Standard Range Pl electric for sale - Portland, OR - craigslist
Math Minor Umn
O'reilly's Wrens Georgia
Housing Assistance Rental Assistance Program RAP
Boondock Eddie's Menu
Adecco Check Stubs
Blackstone Launchpad Ucf
Black Adam Showtimes Near Amc Deptford 8
Kvoa Tv Schedule
Edict Of Force Poe
Keeper Of The Lost Cities Series - Shannon Messenger
Frank 26 Forum
Finland’s Satanic Warmaster’s Werwolf Discusses His Projects
Plead Irksomely Crossword
Hometown Pizza Sheridan Menu
Firestone Batteries Prices
Alston – Travel guide at Wikivoyage
Walmart 24 Hrs Pharmacy
Cleveland Save 25% - Lighthouse Immersive Studios | Buy Tickets
Top 1,000 Girl Names for Your Baby Girl in 2024 | Pampers
Perc H965I With Rear Load Bracket
The Jazz Scene: Queen Clarinet: Interview with Doreen Ketchens – International Clarinet Association
Craigslist Pet Phoenix
How To Find Reliable Health Information Online
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6492

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.